Kit Safata i Pitet_GRIS

Nou

Kit Safata i Pitet Tidy Tot, ideal per l'introducció a l'alimentació complemetària i al BLW.

Més detalls

Alerta: Són els últims en estoc!

36,90 €

Més informació

L’únic kit de pitet per l’alimentació BLW que protegeix totalment de taques i esquitxades de menjar al nadó, la trona i el terra. Un procte imprescindible, tant per donar farinetes amb cullera com si practiques el BLW. Les expertes en Baby-Led Weaning Gill Rapley i Annabel Kamel afirmen que és un producte extraordinari per la seva facilitat d’utilització i efectivitat minimitzant la brutícia que causen els nadons quan s’alimenten a si mateixos.

Súper fàcil de netejar, per a nadons entre 6 i 24 mesos. El pitet és totalment impermeable i es pot rentar a la rentadora. La safata es neteja amb un raspall o esponja a la pica després de cada ús.

La safata s’acobla amb ventoses sobre la superfície on és habitual que mengis, sobre superfícies rugoses, l’acoblament no és òptim. Durant el transport i embalatge, les ventoses poden patir deformacions, és normal i no significa que siguin defectuoses.

S’adapta a trones amb i sense safata i fins i tot es pot adaptar a seients elevadors a l’altura de la taula. Es pot portar a bars i restaurants.

El menjar es pot posar directament sobre la safata, no calen plats, el nadó podrà agafar el menjar directament amb les mans!