Kit Safata i Pitet_VERD

Nou

Kit Safata i Pitet Tidy Tot, ideal per l'introducció a l'alimentació complemetària i al BLW.

Més detalls

Alerta: Són els últims en estoc!

36,90 €

Més informació

L’únic kit de pitet per l’alimentació BLW que protegeix totalment de taques i esquitxades de menjar al nadó, la trona i el terra. Un procte imprescindible, tant per donar farinetes amb cullera com si practiques el BLW. Les expertes en Baby-Led Weaning Gill Rapley i Annabel Kamel afirmen que és un producte extraordinari per la seva facilitat d’utilització i efectivitat minimitzant la brutícia que causen els nadons quan s’alimenten a si mateixos.

Súper fàcil de netejar, per a nadons entre 6 i 24 mesos. El pitet és totalment impermeable i es pot rentar a la rentadora. La safata es neteja amb un raspall o esponja a la pica després de cada ús.

La safata s’acobla amb ventoses sobre la superfície on és habitual que mengis, sobre superfícies rugoses, l’acoblament no és òptim. Durant el transport i embalatge, les ventoses poden patir deformacions, és normal i no significa que siguin defectuoses.

S’adapta a trones amb i sense safata i fins i tot es pot adaptar a seients elevadors a l’altura de la taula. Es pot portar a bars i restaurants.

El menjar es pot posar directament sobre la safata, no calen plats, el nadó podrà agafar el menjar directament amb les mans!

Com s'utilitza?

Instruccions plegatVídeo 

Instruccions de Manteniment

Pitet Tidy Tot : Aclarir amb abundant aiguacalenta amb sabó després de cada utilització. Si el rentes amb la rentadora, no ho facis amb peces delicades. Assecar amb assecadora freda. Planxar en fred. No utilitzar lleixiu. No rentar en sec.

Safata Tidy Tot : Netejar amb aigua calenta amb sabó després de cada ús. Deixar assecar a l’aire i guardar en un lloc sec. No rentar a màquina. No apte per a rentaplats. No planxar. No assecar amb assecadora. Poden aparèixer taques com a conseqüència del contacte amb aliments.

FAQS

·         La meva trona no té safata, pot utilitzar aquest producte? Sí. El kit de safata i pitet Tidy Tot s’acobla a la majoria de trones, fins i tot les que no tenen safata.

·         El meu kit Tidy Tot està una mica arrugat, és normal? Sí. Algunes arrugues són inevitables i es produeixen de forma natural degut a la naturalesa del plegat de la safata. Això no afectarà a l’utilització del producte de cap manera.

·         Les ventoses s’adhereixen a qualsevol superfície? Les ventoses s’adhereixen a superfícies amb textura. Si té una taula de menjador rugosa, pots optar per utilitzar  la safata sense ventoses o posar una tauler llis sobre la taula i enganxar les ventoses allà.