Carelia Petits Natural Care és una gama de productes cosmètics natural infantil concebuda amb molta cura amb estreta col·laboració amb experts dermatòlegs. Cosmètics essencials d'alta tolerància, amb exquisites textures i olors. Lliures de tòxics com parabens, olis minerals, derivats del petroli, sulfats, ftalats, peg's o altres additius considerats innecessaris. Només utilitzen ingredients naturals com avena, calèndula o mel, el bisabolol, la mantega de karité, aloe vera, olis de cotó o atmetlles dolces. Amb consciència eco-friendly també en els seus envasos, amb ampolles HDPE i vidre que no desprèn toxines i es reciclen amb facilitat.

Coochi és una marca nascuda a Anglaterra de la mà de dues mares, Clare i Anne, que buscàven els millors materials per al bany dels seus nadons. Des del 2011, Coochi de la mà de Mariona Casas, es converteix en una marca espanyola, que busca la internacionalització de la marca mantenint la qualitat dels seus productes. Els seus productes per al bany estan formulats amb una combinació d'ingredients naturals per la higiene delicada de nadons i petits, ideal per a les pells més sensibles.

Cuski és el nom en anglès de la paraula Galesa, "per dormir" i es va crear per confortar nadons i nens de tot el món. Cuski néix de la mà de dues mares preocupades per als seus fills, que buscàven productes alternatius per als seus nadons. Van crear productes prou compactes per poder portar a tot arreu, de qualitat per a les pells més sensibles i capaços de retenir la suavitat després de rentar-los moltes vegades.

Hip Peas néix de la preocupació de la seva creadora, Stephanie, per trobar productes amb els ingredients més segurs possibles per la seva filla. Ella va veure que el rang de productes naturals per als cabells dedicats als més petits era molt limitada, i la majoria molt poc eficaç. Així ella, formada en ciència biomèdica i amb un màster en temes de salut, va decidir crear els seus propis productes, el primer de tots el Hair Balm, que en vistes de la bona acollida va donar pas a tots els altres. A més Hip Peas dóna un 10% dels seus beneficis a projectes socials dedicats a l'infància.


Mamma Mio és una marca de cura de la pell fundada a Londres per quatre amigues que dissenyen els productes per cobrir les seves pròpies necessitats. Així, Mamma Mio, va néixer amb una àmplia gama de productes per tenir cura de la pell durant l’embaràs, i més recentment, van ampliar amb MIO, una línea de bodycare que cuida el cos amb la mateixa delicadesa i efectivitat que els seus productes per embarassades. Elles tenen clar quines són les necessitats de la pell de les dones en cada etapa de la seva vida, i aquí rau el seu punt fort. A més, els seus productes són completament segurs i efectius, no en va tenen un gran número de celebrities entre les seves clientes.

Oogaa és una companyia innovadora que vol crear diversió, productes saludables i sostenibles per nadons i petits. Creuen que l'infància és un temps preciós i que hauria de ser brillant i divertit! Així que els seus productes són divertits i el més important, lliures de toxines com BPA, BPS o Ftalats, mai posen els beneficis per davant dels seus principis. D'aquesta manera intenten protegir el futur dels nostres petits, amb el productes elaborats individualment, acabats a mà, intentant millorar el futur que heretaran els nostres fills.

Lulu&Boo és una marca del Regne Unit que elabora productes cosmètics orgànics per tota la família. Ofereixen una àmplia gama de productes cosmètics orgànics de luxe per la cura corporal, facial, nadons i embarassades. Formulats amb els més alts estàndards de qualitat per netejar, nodrir i rejovenir la pell delicada.

Lulu&Boo creu que els productes naturals i orgànics són els millors per mantenir una pell sana i amb bon aspecte. Tots els productes estan formulats utilitzant nutrients vitals, com àcids grassos essencials, antioxidants, vitamines i minerals, obtinguts dels millors olis essencials orgànics i extractes de plantes.Little Green Radicals és una marca nascuda al Regne Unit el 2005 que va començar comercialitzant samarretes de cotó orgànic i comerç just. Més endavant van incorporar la seva línea de cosmètica orgànica. La línea de cosmètica està creada en una solejada granja a Dorset i tots els productes s’elaboren sense perfums sintètics, parabens o productes químics nocius, a més mai testen en animals.Jack n’ Jill és una empresa familiar nascuda a Melbourne fa més de 20 anys que fa un temps, amb el naixement dels fills de la parella que la regenta, van decidir crear una línia de higiene bucal per la primera infància lliure de tòxics, additius i productes nocius. Els seus productes a més tenen un aspecte de lo més divertit, atractius per els més petits. Jack n’ Jill és un dentífric 100% segur. També disposen d’una línea de raspalls de dents, fabricats amb midó de blat de moro, 100% biodegradable i molt monos!

A Jack n’ Jill creuen que les empreses tenen una obligació amb el medi ambient, es per això que han formulat una pasta de dents natural, hipoal·lergènica amb ingredients orgànics, i dissenyant els seus envasos reciclables i lliures de BPA.Sophie la Girafe Cosmetics és una marca exclusiva de cura de la pell i higiene per nadons de la mundialment coneguts Sophie la Girafe. Els productes que elaboren són segurs, ecològics, amb una gran qualitat, que gaudeixen nadons, nens i pares.

La línia Sophie la Girafe per nadons té la certificació Ecocert, és orgànica i natural. Els productes Sophie la Girafe són ben tolerats inclòs per aquells nadons amb la pell delicada.

Agradarà a pares i mares que desitgin escollir productes segurs i de gran qualitat per els seus petits tresors.