Condicions de Venda

Aquestes condicions de venda regiran la relació contractual entre l’autor de la comanda, a partir d’ara “vostè” i MOIXAINES ORGANIC STORE, SL una societat amb domicili social a Passeig Pere Moret, 8 2n 1a Roda de Ter, Barcelona, Espanya, amb C.I.F. B66320862 (denominada a partir d’ara Petit Tresor, o “nosaltres”). Aquestes condicions de venda podran ser modificades en qualsevol moment per Petit Tresor, amb la finalitat de reflectir els canvis en la nostra pàgina web, petittresor-organics.es.

Tota consulta, queixa o correspondència relativa a aquestes Condicions o a Petit Tresor haurà de dirigir-se a les dades de contacte indicades en la nostra pàgina web, en l’apartat “contacte”.

Comanda

Petit Tresor es compromet a acceptar la seva sol·licitud en base a aquestes condicions. Els detalls dels productes disponibles per la seva compra (incloent el preu corresponent) es troben especificats en la pàgina web de Petit Tresor. Petit Tresor adoptarà totes les mesures necessàries i raonables per garantir que tots els detalls, les descripcions i els preus dels productes que apareixen en la web siguin correctes. Si bé intentarem mantenir tota la informació actualitzada en un moment determinat podria no sempre reflectir la situació exacta quan vostè realitzi la comanda.

Per la confirmació de la comanda cal acceptar les següents condicions generals, que prevalen sobre qualsevol versió anterior. Una vegada realitzat el pagament, vostè rebrà un correu electrònic confirmant la comanda, aquest document i totes les dades que haguem registrat seran la prova de les nostres transaccions.

Preus

Tots els preus detallats en la pàgina petittresor-organics.es inclouen IVA, no inclouen tots els impostos derivats com taxes, aranzels o recàrrecs. Els preus dels productes no inclouen les despeses d’enviament que es detallen en la web en l’apartat “Enviament i Devolucions”.

Qualitat del Producte

Petit Tresor selecciona els proveïdors d’acord amb la qualitat dels seus productes. Les imatges dels nostres productes poden presentar diferències respecte a la realitat, sobretot en quant als colors, diferències que es poden deure als ajustos individuals de l’ordinador, la il·luminació i similars. Aquestes diferències no es consideren deficiències i per tant no seran motiu de canvi o devolució del producte.

Formes de Pagament

El pagament es farà a través de PayPal, una vegada confirmada la comanda, vostè serà dirigit a la plataforma de pagament segur de la citada empresa, finalitzat el pagament, serà redirigit a la botiga. En cas de no disposar de compte amb Paypal, pot pagar a través de la mateixa plataforma amb la seva targeta de crèdit habitual. En cap moment Petit Tresor té accés a les seves dades bancàries ni al seu compte en la citada empresa.

També s’accepten pagaments via transferència bancària. En aquest cas la comanda no serà confirmada fins que Petit Tresor hagi rebut la transferència corresponent, cal tenir en compte que aquest fet es pot produir passades 24/48h.