Enviament i devolucions

Enviament

L’enviament es farà a través de una empresa de missatgeria, i vostè rebrà el paquet en les 48-72h posteriors al dia següent a que Petit Tresor entregui la comanda a la citada empresa. El procés d’empaquetat i preparació de la comanda no tardarà més de 24 hores en dies laborables. En un termini de 4-5 dies laborables la comanda serà lliurada, a menys que vostè no es trobi a la direcció facilitada.

Les despeses d’enviament depenen de la zona territorial i del pes de la comanda. En comandes superiors a 60€ les despeses d’enviament són gratuïtes. Les despeses d’enviament a Balears i Canàries seran de 12€, gratuïtes en comandes superiors a 120€. El preu de les despeses d’enviament inclou l’IVA, qualsevol altre taxa no està inclosa. El preu de l’enviament inclou les despeses associades d’empaquetament i preparació de la comanda.

Devolucions

Esperem que la comanda sigui del seu gust, però si per algun motiu no està satisfet amb algun dels articles, el pot tornar en un termini màxim de 14 dies naturals des del dia de la recepció. Només haurà de contactar amb nosaltres a contacte@petittresor-organics.es indicant el número de comanda per poder localitzar la seva compra. Li respondrem confirmant la recepció del correu i indicant-li la direcció on ha d’enviar els productes.

Si la devolució es deu a un canvi d’opinió o a una equivocació al realitzar la comanda, vostè respondrà de les despeses d’enviament associades i a la logística de la devolució, assegurant-se que Petit Tresor rep el material en perfecte estat, sense desprecintar i en el seu envàs original, en un termini màxim de 14 dies naturals posteriors a la recepció del paquet.

Una vegada Petit Tresor rebi el material i comprovi el seu correcte estat, procedirem a reemborsar l’import de la compra, excepte les despeses d’enviament, en un termini màxim de 7 dies naturals.

Si hi ha un extraviament en la devolució, no ens podem fer càrrec de les devolucions d’un client a través d’un sistema de transport aliè a la nostra companyia.

Si el client rep un producte defectuós o que no es correspon amb la comanda, serà Petit Tresor qui s’encarregarà de recollir-lo a casa seva i canviar-lo per un article correcte i ens farem càrrec de les despeses associades a aquest canvi o devolució.

NO S’ACCEPTARAN DEVOLUCIONS O CANVIS DE PRODUCTES OBERTS I/O USATS.